Кошик
73 відгуків
+380961499424
+380961499424
+380664243299
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кутер-овочерізка Robot Coupe R201E, фото 2
Кутер-овочерізка Robot Coupe R201E, фото 3
Кутер-овочерізка Robot Coupe R201E, фото 2
Кутер-овочерізка Robot Coupe R201E, фото 2
Кутер-овочерізка Robot Coupe R201E, фото 3
  • Кутер-овочерізка Robot Coupe R201E, фото 2
  • Кутер-овочерізка Robot Coupe R201E, фото 3
  • Кутер-овочерізка Robot Coupe R201E, фото 4

Кутер-овочерізка Robot Coupe R201E

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кухонний процесор Robot Coupe R201 Е (Франція)

  • Продуктивність: 20-40 кг / рік

  • Потужність: 0,55 кВт

  • Напуга: 220 В

  • Вага: 10 кг

  • Місткість: 2,9 л

  • Кутер, 1500 об / хв,

  • Ємність кутера — пластик, обсяг 2,9 л,

  • Місткість овочерізки — пластик, 2 лійки,

  • 2 диска в комплекті (тертка 2мм і слайсер 2мм),

  •  


Універсальна кухонна машини з двома насадками — овочерізка і кутер — на одному мотоблоці. Рекомендуються для ресторанів, кафе та їдалень, а також для кондитерських та пекарень. Дозволяє заощадити місце на кухні і при цьому виконувати функції відразу декількох машин: овочерізки, м'ясорубки, тістоміса, планетарного міксера, блендера і ін Насадка-куттер дозволяє подрібнювати (горіхи, сухофрукти, сухарі, зелень, цибулю, лід, шоколад, сир), гомогенізувати (овочеві і фруктові пюре, соуси, ягідні мусі, паштети), рубати м'ясо (з різної ступенем подрібнення), збивати (креми, емульсії, білки), замішувати тісто (від рідкого для млинців до найбільш густого).


Основні застосування кутерів.

Настільні кутери використовуються як допоміжні кухонні машини на підприємства громадського харчування будь-якого формату-від невеликого кафе до заводських їдалень і фабрик-кухонь (комбінати харчування, салатові та м'ясні цехи, кейтерінг). Кутери дають безліч можливостей, з яких кожне підприємство може вибрати необхідні для своєї діяльності.

Робота з м ясом.

Кутер дозволяє замінити традиційну м ясорубку і при цьому має ряд переваг:
Будь-яка операція займає не більше 4 хвилин. Особливо це зручно в кафе і ресторанах, де відпадає необхідність робити запаси фаршу, подрібнити м'ясо можна дуже швидко безпосередньо перед приготуванням.
М'ясо виходить рубаним, що переважно використовуються для багатьох страв, у тому числі страв національних кухонь;
Ступінь подрібнення залежить від часу роботи, чим довше, тим дрібніше, тому в кутері легко отримати крупно-, середньо-і дрібнорублене м'ясо до тонкого подрібнення (кнельна маса, суфле, паштети). Зручно готувати складні м'ясні страви, наприклад рулети з кулями з різного м яса з різним ступенем подрібнення.
При роботі з рибою для деяких страв також переважно потрібне велике подрібнення, наприклад для розтягаїв з рибою або рибних котлет. Тонке подрібнення необхідно для приготування рибних терін та суфле. Цього не можна домогтися в м ясорубці.
Якщо використовуються кілька видів м яса, то при подрібненні відбувається їх рівномірне перемішування.
У процесі приготування фаршу в чашу кутера можна додати води для надання фаршу більшої ніжності.
У кутері можливо подрібнення як свіжого, так і морозива м яса. Для цього його потрібно розрізати на невеликі шматки і трохи дефростувати (щоб поверхня відтанула на 2-3 мм). При подрібненні морозива м яса вдається отримати великі чіткі шматочки.
Чаша, ніж і кришка легко миються.
У кутері так само легко приготувати і інші інгредієнти для м'ясної страви: хліб подрібнити (у тому числі сухарі) для додавання у фарш і для панірування, подрібнити зелень, цибулю, часник, сир, чорнослив, овочі, горіхи для начинки, приготувати різноманітні соуси.


Соуси, супи, гарніри.

У кутері легко приготувати будь-який соус, тому що машина подрібнює інгредієнти одночасно перемішуючи і збиваючи. Наприклад, соус песто виходить одночасним подрібненням і перемішаним з зеленим базиліком, кедровими горіхами, сіром пармезаном, часником та оливковою олією. Соус майонез готується шляхом збивання жовтків з гірчицею з поступовим додаванням через отвір у кришці куттери рослинної олії. На основі майнонезу легко приготувати оригінальний соус, додавши в нього подрібнені в кутері корнішони, гриби, маслини, перець, зелень, каперси, оселедець або будь-які інші продукти. Приготування густих соусів з великими шматочками (аджика, Гуакомоле) також легко робиться за допомогою кутера.
Популярні супи-креми (супи-пюре, протерті супи) мають особливість приготування: вони подрібнюються в гарячому вигляді. Чаші куттерів Robot-Coupe виконані з нержавіючої сталі або пластику типу ABS, розрахованого на роботу з гарячим продуктом.
Приготування різноманітних овочевих і фруктових пюре (шпинат, морква, спаржа, кабачки, буряк, яблуко, манго тощо) в якості гарніру також зручно робити в кутері. Збивання омлетів, білків для сирної запіканки, швидке приготування тіста для млинців або оладок — все це можливо за допомогою куттери і робиться дуже швидко.


Увага! У кутері не можна приготувати картопляне пюре, при подрібненні вареного картоплі її структура руйнується і результатом буде клеєння картопляна маса, яка не відповідає нашим уявленням про пюре.

Кутер дозволяє приготувати навіть невелику кількість продукту (соус на 1-2 порції, тісто на 2-3 млинця) завдяки низькій посадці ножа.


Кондитерські вироби.

Дуже часто кутери застосовуються для швидкого і зручного подрібнення будь-яких горіхів. Ступінь подрібнення залежить від часу роботи машини — чим довше, тим дрібніше. Утворена маса містить різні фракції (з-за крихкості горіхів утворюється крихта), також як і великі спеціалізовані машини для подрібнення горіхів. Фракції легко розділити за допомогою сита. Горіхи використовуються як для декорування кондитерських виробів, так і для замісу в тісто і як начинку. В якості начинок можуть бути використані великі шматочки фруктів, подрібнені в кутері, наприклад, персики.


Для виготовлення шоколадних виробів використовується шоколадна маса — ганаш. Його також легко приготувати в кутері. Шоколад подрібнюється в крихту, потім додається невелика кількість гарячих вершків і 2-5 секунд перемішується до утворення однорідної густо шоколадної маси. Крім швидкості, зручність приготування ганаша в кутері полягає в тому, що шоколадна маса практично не містить бульбашок повітря і практично відразу готова до формування. Подрібнення фруктів і ягід з наступною термічною обробкою дає можливість готувати джемі і конфітюри. Завдяки можливості кутера замішувати будь-який вид тіста, за його допомогою легко приготувати кекси, млинці, бісквіт, печива. Для декорування кондитерських виробів можна подрібнити курагу або цукати, зробити вафельну або шоколадну крихту. Для красивої подачі тістечок в кафе можна швидко приготувати ягідні або фруктові соуси. У кутері легко можна збивати креми, наприклад, основи сирів «маскарпоне» і «Філадельфія», а також робити сирні маси. Моделі кутерів, що мають швидкість 3000 об / хв дозволяють легко приготувати цукрову пудру і марципан (окремо тонко подрібнюється мигдаль і готується цукрова пудра, потім обидва інгредієнта перемішуються в кутері, додається молоко або вода і замішується марципанова маса, яка може використовуватися як в якості начинки, так і для ліплення фігурок для прикраси кондитерських виробів. Крім перерахованих можливостей в кутері можливе приготування різноманітних емульсій та глазурей. У кутері також легко подрібнити попередньо розмочене насіння маку для начинок.


Таким чином, кутер може вікорістовуватіся в ресторані для приготування всіх страв від закуски до десерту.


 

Основні атрибути
Виробник  Robot Coupe
Країна виробник  Франція
Гарантійний термін  12 (міс)
  • Ціна: Ціну уточнюйте