Корзина
70 отзывов

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заявки клиентов. Заказы и сообщения для компании, присланные с 09.01.2021 по 18.01.2021, будут обработаны позже. С 19.01.2021 компания продолжит работу в обычном режиме.

+380961499424
+380961499424
+380664243299
УкраинаЛьвовская областьЛьвоввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Оставить отзывНаличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
Гриль для курей CB E8PS2, фото 2
Гриль для курей CB E8PS2, фото 2

Гриль для курей CB E8PS2

Описание
Характеристики
Информация для заказа

Гриль для курей CB E8PS2

  • Вага (нетто), кг: 41

  • Висота (нетто), мм: 530

  • Довжина (нетто), мм: 880

  • Потужність електрична, кВт: 3.5

  • Ширина (нетто), мм: 430

  • Розміри в упаковці

  • Ширина 950

  • Глибина 630

  • Висота 700

  • Вага 45

Гриль для курей електричний, 2 спиці, 8 курей (максимальна вага тушки ― 1,5 кг, максимальний діаметр тушки ― 180 мм), механічний тип управління, довжина спиці ― 720 мм, одновісним обертання, підсвічування, 230 В

«Курячі» грилі (англійською chhicken roaster) або ротаційні грилі . Основне призначення таких грилів ― обсмажування курей, але, використовуючи нехитрі пристосування у вигляді колисок, гачків або ґратчастих циліндрів, можна значно розширити асортимент за рахунок крупнокускових напівфабрикатів з м'яса або риби, а також «грилювання» на очах у відвідувачів різноманітніих овочів. При цьому з усіх можливих варіантів термообробки, безперервно обертовий гриль здатний приготувати продукт в найкращому, так званому імпульсивному, режимі нагріву. Обертаючись близько нерухомого джерела тепла, продукт отримує порції теплової енергії не постійною, як на сковороді або в духовці, а змінної інтенсивності. За час поки розігріта інфрачервоним джерелом сторона продукту йде в тінь, отриманий імпульс тепла встигає рівномірно розподілитися в товщу продукту. Таким чином, імпульсивний нагрів в ротаційному грилі дозволяє забезпечити красиву рівномірну обжарку з прекрасними органолептичними показниками і мінімальними втратами.

З кожним роком гриль-обладнання стає все популярнішим. При приготуванні таким способом не потрібно обсмажування на маслі і це є невід'ємним плюсом. Зараз у багатьох супермаркетах є гриль для курей , який приносить не малий прибуток.
Гриль для курей електричний оснащений нагрівальними елементами тенами (трубчасті електронагрівачі), які створюють інфрачервоне випромінювання.

Існує кілька видів грилів для курей. Вони поділяються за положенням продукту щодо джерела нагрівання, способу обертання і від обсягу заповнення:
― Шампурний тип ― це гриль для курей, в якому кури насаджуються на шампури-веретела. За рахунок вмонтованого електропроводу, вони обертаються навколо осі і підсмажують курку рівномірно з усіх боків. Нагрівальні елементи (тени) розташовані навпроти кожного шампура, що дозволяє при обертанні рівномірно пропікатися всій курці;
― Вертикальний тип ― в такій установці шампур закріплений вертикально, а насадки на ньому кріпляться стаціонарно і нерухомо. Курка насаджується на насадки і обертається тільки рожен. Нагрівальні елементи розміщені зверху і знизу, вони регулюються окремо ― це дозволяє закладати наступну партію, залишивши дожаріваться попередню;

Основные
Страна производительИталия
Вид гриль оборудования  Гриль для кур
Гарантийный срок  12 (мес)
  • Цена: 49 770 грн.