

Шприц гідравлічний для ковбас Mainca EM 50
Шприц гідравлічний для ковбас Mainca EM 50
Шприц для набивання ковбас (гастрономічний, гідравлічний)
-
Корисний об'єм пристрою: 50 (п'ятдесят) літрів,
-
Шприц для набивання ковбас гідравлічний (гастрономічний) має потужність: 1,65 кВт,
-
Споживча напруга 400 В,
-
Габаритні розміри: 540 * 540 * 1250 мм.
Шприц гідравлічний призначений для виготовлення ковбас, і дозволяє працювати з натуральними та штучними оболонками, застосовується на малих та середніх підприємствах і в торговельних мережах.
Корпус машини виготовлений з нержавіючої сталі, кришка і поршень з анодованого алюмінію. Конструкція шприца забезпечує повну герметичність робочої зони циліндра і поршня, що виключає попадання масла в сировину. Поршень легко знімається для проведення обслуговування та мийки обладнання. Включення подачі поршня здійснюється «колінним важелем». Після завершення подачі продукту і досягнення крайньої верхньої точки циліндра, поршень автоматично опускається вниз в початкове робоче положення. Гідравлічна система шприца оснащена регулюванням швидкості подачі поршня і системою автоматичної декомпресії при відпуску «колінного важеля». Для контролю тиску в гідравлічній системі встановлений манометр.
Основные атрибуты | |
---|---|
Производитель | Mainca |
Страна производитель | Испания |
- Цена: 266 805 грн.