Корзина
69 отзывов

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заявки клиентов. Заказы и сообщения для компании, присланные с 09.01.2021 по 18.01.2021, будут обработаны позже. С 19.01.2021 компания продолжит работу в обычном режиме.

+380961499424
+380961499424
+380664243299
УкраинаЛьвовская областьЛьвоввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Оставить отзывНаличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
Тісторозкатка для піци  Fimar FI / 32, фото 2
Тісторозкатка для піци  Fimar FI / 32, фото 2

Тісторозкатка для піци Fimar FI / 32

Описание
Характеристики
Информация для заказа

Тісторозкатка ел. Fimar FI/32

Технічні характеристики

  • Висота (нетто), мм: 640

  • Ширина (нетто), мм: 510

  • Довжина (нетто), мм: 490

  • Вага (нетто), кг: 36

  • Потужність електрична, кВт: 0,37

  • Довжина валків 320 мм.

  • Регулювання товщини на обох валах 0,5-5,5 мм.

  • Верхній валок може розташовуватися під кутом,

  • Напруга -220 В

Тісторозкаточі машини з двома парами валів (для піци, хлібо-булочних виробів, коржів і т. д. ). Корпус — нерж. сталь, валки — полімер.

Машина призначена для розкатування тіста під піцу, хлібо-булочні вироби, коржі і т. д. Корпус повністю виконаний з нержавіючої сталі, валки — з харчового полімеру, є важіль для регулювання товщини на обох вузлах, верхні валки можуть розташовуватися під кутом (мод. FI/32-42) або паралельно (мод. FIP/42) для отримання виробів різної форми. Комплектуючі: педаль для керування машиною.
У піцеріях, особливо з великим потоком клієнтів, замість розкочування тіста вручну використовують спеціальне обладнання: тісторозкатувальні машини і преси для піци.
Зробити з шматків тіста заготовки для піци можна за допомогою тісторозкачувальної машини. Вона пропускає шматок тіста через валики, які розгортають його в одному напрямку і перенаправляють іншою стороною з тим, щоб коржики вийшли круглі.
Тісторозкатки для піци фірми-виробника Fimar (Італія) зарекомендували себе як надійні і недорогі машини, вони успішно використовуються в невеликих піцеріях.
Для формування піца-краста використовуються двухваликові тісторозкатувальні машини. Такі апарати є комбінацією двох пар валків. Одна з них розкачує тістову заготовку до форми еліпса. Потім коржик падає на балансир і надходить на другу пару валків, які розгортають її більш тонко до круглої форми. Можна регулювати товщину коржиків і при першому, і при другому проході тістової заготовки. Основна перевага формування тіста на двухвалковій тісторозкатці полягає в тому, що технологія розкачування тіста у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру краста.
Модельний ряд тісторозкаток від Fimar включає машини для розкачування основи піци діаметром від 14 см і вище. У них передбачена функція регулювання товщини краста і на першому і на другому проходах. Перевагами двухвалкових тісторозкатувальних машин фахівці визначають:
– Краст, виготовлений на тісторозкатці, в результаті виходить більш ніжним;
– За допомогою двухвалкової тісторозкатки можна виготовляти не тільки основу для піци, але і будь-які інші вироби круглої форми з будь-якого виду тіста;

Основные
Страна производительИталия
Производитель  Fimar
Гарантийный срок  12 (мес)
  • Цена: 32 970 грн.