Корзина
70 отзывов
+380961499424
+380961499424
+380664243299
УкраинаЛьвовская областьЛьвоввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Оставить отзывНаличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
Шприц гідравлічний для ковбас Mainca EM 20, фото 2
Шприц гідравлічний для ковбас Mainca EM 20, фото 2

Шприц гідравлічний для ковбас Mainca EM 20

Описание
Характеристики
Информация для заказа

Шприц гідравлічний для ковбас Mainca EM 20

Шприц для набивання ковбас (гастрономічний, гідравлічний)

  • Корисний об'єм пристрою: 20 (двадцять) літрів,

  • Шприц для набивання ковбас гідравлічний (гастрономічний) має потужність: 0,92 кВт,

  • Споживча напруга 400 В,

  • Габаритні розміри: 470 * 410 * 1110 мм.

Шприц гідравлічний призначений для виготовлення ковбас, і дозволяє працювати з натуральними та штучними оболонками, застосовується на малих та середніх підприємствах і в торговельних мережах.
Корпус машини виготовлений з нержавіючої сталі, кришка і поршень з анодованого алюмінію. Конструкція шприца забезпечує повну герметичність робочої зони циліндра і поршня, що виключає попадання масла в сировину. Поршень легко знімається для проведення обслуговування та мийки обладнання. Включення подачі поршня здійснюється «колінним важелем». Після завершення подачі продукту і досягнення крайньої верхньої точки циліндра, поршень автоматично опускається вниз в початкове робоче положення. Гідравлічна система шприца оснащена регулюванням швидкості подачі поршня і системою автоматичної декомпресії при відпуску «колінного важеля». Для контролю тиску в гідравлічній системі встановлений манометр.

Основные атрибуты
Производитель  Mainca
Страна производительИспания
  • Цена: 147 840 грн.