Кошик
25 відгуків
+380
96
149-94-24
+380
93
373-08-68
+380
66
424-32-99
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Оставить отзывНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Виробники

Шприци гідравлічні

Ковбасні шприци з гідравлічним приводом повністю відповідають потребам м’ясопереробних підприємств з високими обсягами виробництва. Це обладнання дозволяє максимально автоматизувати процес, мінімізувавши втручання працівників цеху. Об’єм циліндру для завантаження фаршу може сягати 32 л й вище, що дозволяє скоротити витрати часу та електроенергії за один цикл виробництва.  

 

Шприци для виробництва ковбас та сосисок

 

Гідравлічні шприци для виробництва ковбас та сосисок комплектуються декількома насадками для півфабрикатів різної щільності. Рецептура сирокопчених ковбас передбачає максимальне начинювання фаршем. Для цього використовуються насадки, що виключає ймовірність потрапляння повітря. Наповнення оболонок фаршем для варених ковбас повинно відбуватися з мінімальною щільністю, для чого використовуються вакуумні моделі пристроїв.

Сучасні моделі гідравлічних ковбасних шприців відрізняються високою точністю дозування, що дозволяє знизити ймовірність браку. В якості додаткового функціонального обладнання, апарати комплектуються дозаторами, кліпсаторами.

 

Гідравлічні ковбасні шприци

 

Для виробництва гідравлічних ковбасних шприців використовуються нержавіюча харчова сталь та анодований алюміній, що є найбільш практичними та невибагливими матеріалами. Пристрої також характеризуються низьким рівнем шуму, тому атмосфера в цеху чи на кухні є сприятливою для усіх працівників.

Високопродуктивні ковбасні шприци кращих світових виробників представлені в інтернет-магазині компанії  Resto Prof. Це обладнання для оптимізації лінії виробництва, що допоможе створити багатий асортимент м’ясної продукції високої якості.