Кошик
35 відгуків
+380961499424
+380664243299
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Шприци ковбасні ручні

Найбільш уживаним обладнанням для виробництва ковбасних виробів в невеликих обсягах є ручні шприци. Устаткування може використовуватися в домашніх умовах та на професійних кухнях закладів horeca. За допомогою обладнання можливо акуратно та швидко наповнити штучні, натуральні оболонки фаршем різної консистенції та температури. Шприци придатні для виготовлення сосисок, сардельок, ковбаси вареної, копченої, сирокопченої.

 

Вертикальні та горизонтальні ковбасні шприци

 

Горизонтальні ковбасні шприци є більш зручними, вони дозволяють швидко та помірно щільно наповнити фаршем оболонку. Вертикальної конструкції пристрої є більш універсальними, адже вони можуть працювати з фаршем різної консистенції, у тому числі з грубою структурою.

Ручні шприци для виробництва ковбасних виробів мають численні переваги, головними з яких є:

• компактні габарити та простий принцип монтажу;
• наявність декількох насадок для різних видів виробів;
• незалежність від централізованого енергопостачання.

Ручні шприци помітно менше деформують оболонку в процесі наповнення фаршем, що дозволяє отримати акуратно сформовану продукцію, яка придатна для подальшої термічної обробки.

 

Ковбасні шприци для horeca

 

Серед різноманітного обладнання для horeca, ручні ковбасні шприци є найбільш простими та зручними у використанні. Для експлуатації приладдя не потрібні значні навички. В залежності від необхідних обсягів виробництва, можна обрати моделі з об’ємом циліндра від 3 до 10 л. Вартість вертикальних шприців для ковбасних виробів вище, у порівнянні з горизонтальними.

Компанія Resto Prof пропонує якісне обладнання для horeca, застосування якого допоможе значно розширити меню та асортимент півфабрикатів, готових страв. Зручне у користуванні обладнання створить найсприятливіші умови праці для співробітників закладу.

1 2 3
1 2 3