Кошик
29 відгуків
+380961499424
+380664243299
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Виробники

Порційні пристрої

Оптимізувати лінію виробництва ковбас, сосисок та інших напівфабрикатів допоможуть порційні пристрої. Одним з таких допоміжних агрегатів є промисловий перекрутчик, який здатен розширити функції ковбасного шприца. За допомогою високотехнологічного обладнання є змога повністю чи частково автоматизувати процес виробництва, долучивши до нього мінімум працівників. Порційні пристрої допомагають власникам малих та середніх підприємств значно зменшити собівартість виробництва за рахунок меншої кількості необхідних працівників.

 

Промисловий перекрутчик

 

Принцип дії промислового перекрутчика полягає в формуванні ковбасного виробу зазначеного розміру одночасно з наповненням його фаршем. Таким чином, досягається значна економія часу та електроенергії під час виробництва. Вага одиниці може коливатися  від ±20 до ±1000 г. Щоб повністю автоматизувати процес, можна обрати певний відрізок часу для роботи агрегату. Середня продуктивність порційних пристроїв становить приблизно: 1 порція за секунду чи біля 250 кг за годину.

 

Промислові порційні пристрої

 

Промислові перекрутчики сумісні з натуральною, колагеновою, поліамідною чи целюлозною оболонками. Кожен пристрій комплектуються трьома насадками діаметром 12, 15 й 17 мм. Порційне обладнання є повністю безпечним для харчових продуктів, корпус пристрою виготовлений з нержавіючої сталі 18/10. Монтаж відбувається за допомогою виносної опори.

Компанія Resto Prof пропонує прогресивні порційні пристрої, що допоможуть вдосконалити лінію виробництва підприємств різного масштабу. В наявності промислові перекрутчики, які повністю відповідають стандартам ЄС.