Кошик
29 відгуків
+380961499424
+380664243299
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Виробники

Фаршемішалки

Жодна лінія виробництва м’ясних делікатесів та півфабрикатів не може вважатися повноцінною за відсутності фаршемішалки. Потужні промислові агрегати здатні за декілька хвилин перетворити різноманітні інгредієнти в однорідну консистенцію. Окрім м’яса, агрегати використовуються для риби, овочів, сиру та інших молочних продуктів.

Світові виробники професійного обладнання пропонують прості у використанні фаршемішалки з бункером, для запуску чи зупинки яких потрібно нажати лише одну кнопку. Спеціальних навичок для управління технікою не потрібно. Обслуговування та очищення чаші теж займає мінімум часу, завдяки ідеально рівній та гладкій поверхні.

 

Фаршемішалки для м’яса та риби

 

Основна класифікація фаршемішалок відбувається за типом змішувального робочого органу:

• шнекові моделі для ретельного вимішування;
• лопатеві фаршемішалки для різноманітних сардельок, сосисок, ковбас;
• Z-образні прилади для роботи зі структурованим грубим фаршем;
• спіральні пристрої для насиченого киснем фаршу, для варених ковбас.

На підприємствах часто використовуються промислові фаршемішалки закритого та відкритого типів. Останні з них дають змогу контролювати замішування, при необхідності корегувати процес. Якщо потрібна суміш надзвичайної щільності, то лінію виробництва необхідно облаштувати вакуумними агрегатами. Суміш з м’яса чи риби набуває однорідного кольору, термін придатності підвищується в рази.

 

Промислові фаршемішалки з бункером

 

Для виробництва м’ясних продуктів в промислових масштабах, вистачить фаршемішалок потужністю 0,3-1,5 кВт. Об’єм бункера повинен бути не менше 50 л, для маленьких підприємств, закладів horeca достатнім буде обсяг 30-45 л.

Промислові фаршемішалки з бункером дозволяють мінімізувати втручання працівників в процесі виробництва. Це універсальне обладнання для м’яса, для риби та інших харчових продуктів, яке допоможе створити збалансовані за смаковими якостями готові вироби чи напівфабрикати.