Кошик
29 отзыва
+380
96
149-94-24
+380
93
373-08-68
+380
66
424-32-99
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Шприци ковбасні

Великий попит в закладах громадського харчування та на м’ясопереробних підприємствах мають ковбасні шприци. Обладнання з ручним чи гідравлічним приводом придатне для виробництва варених, напівкопчених, варено-копчених ковбас і сосисок, а також виробів без оболонки. За допомогою устаткування, можливо без суттєвих труднощів наповнити штучні та природні оболонки безструктурним фаршем, мінімізувавши фізичні зусилля працівників підприємства.

 

Ручні та гідравлічні ковбасні шприци

 

В залежності від обсягів виробництва та типу ковбасної продукції, обирають тип обладнання для шприцювання. Пристрої з гідравлічним приводом призначені для виготовлення великих партій ковбасної продукції, дозволяють максимально автоматизувати процес. Ручні ковбасні шприци повністю знаходяться під керівництвом працівника, тому продуктивність приладдя залежить від вмінь та навичок оператора.

Для роботи з низькотемпературним та структурованим фаршем рекомендовано використовувати вакуумні пристрої з роторним приводом, а для м’ясних рідинних сумішей — шнекові ковбасні шприци.

 

Шприци для виробництва ковбасної продукції

 

Найбільш зручним для застосування є шприци горизонтальної конструкції, проте вони менш придатні для виробництва великих обсягів продукції. Вертикальні апарати з гідравлічним приводом призначені для різновидів ковбасної продукції, де потрібне щільне наповнення оболонки фаршем грубої консистенції.  

Ковбасні шприци з ручним та гідравлічним приводом представлені в інтернет-магазині компанії Resto Prof. Це високоякісне обладнання, яке допоможе налагодити прибуткове виробництво з різноманітним асортиментом ковбас, сосисок та інших різновидів м’ясної продукції.

1 2
1 2