Кошик
29 відгуків
+380961499424
+380664243299
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Виробники

Лінії самообслуговування

1 2
1 2

Від роботи роздавальної і її функціональності залежить швидкість обслуговування відвідувачів,що впливає на пропускну спроможність торговельного залу, збільшення випуску продукції,що позитивно вплине на рентабельність вашого закладу.

Часто процес приготування страв завершується на  роздавальній ділянці виробництва, тому що саме тут при оформленні готової продукції страва набуває завершеного вигляду.

Роздавальна лінія повинна забезпечувати відпуск добре оформленої продукції на який впливають такі параметри як:

1.       Вигляд-правильне оформлення,свіжість продуктів

2.       Суворо визначена вага – згідно норм зазначених в документації

3.       Температура-відповідно до певного виду продукції

Чітке злагодження всіх процесів-це запорука видачі якісних готових страв, відмінного обслуговування та за убезпечення потоку постійних клієнтів.

Причинами що впливають на роботу роздавальників можуть бути:

·         розміщення обладнання;

·         розміщення продукції і посуду на робочому місці;

·         наявність зручного роздавального інструмента;

·         організація постачання готовими стравами та посудом;

·         асортимент виробів;

·         досвід роботи самого роздавальника;

Також потрібно взяти до уваги,що найбільш трудомісткі при видачі є другі страви із складними гарнірами. Пюреподібні, супи, киселі-менш трудомісткі.

Роздавальна може бути продовженням гарячого цеху,але часто вона знаходиться за межами кухні,у торгівельному залі або на іншому поверсі. В останніх двох випадках необхідно забезпечити зручний і зв’язок з виробничим цехом та посудомийним відділом.

Згідно планування і режиму роботи торговельного залу підприємства,роздавальні можуть ділитися на типи:

·         спеціалізовані (багатосекційні)- спеціалізована (багатосекційна) роздавальна, як правило, організовується в торговельному залі уздовж кухні або стіни, що примикає до неї. Віддалення роздавальної від кухні ускладнює постачання її готовою продукцією. При цьому типу роздачі окремі види страв відпускаються в різних секціях, які розміщені на одній лінії. Рухаючись уздовж неї, відвідувач послідовно отримує обрані страви.

·         ніверсальні

·         з відпуску комплексних обідів

 

 

 

 

 

Заклад  обирає,який тип роздавальної забезпечує швидке і належне обслуговування відвідувачів.

Інтернет-магазин КаРеГоТЕХ з радістю допоможе вам в виборі оптимального обаднання для функціонування вашого бізнесу.