Кошик
29 отзыва
+380
96
149-94-24
+380
93
373-08-68
+380
66
424-32-99
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Виробники

Міні-морозильники

На відміну від барних холодильників, міні-морозилки мають температурний режим від -15 до -25 ºС. Деякі користувачі обирають таке обладнання для побутового вжитку, але основною сферою застосування таких приладів є заклади horeca. Компактні за розмірами моделі придатні для настільного чи вбудованого розміщення.

Дверцята барних міні-морозильників можуть бути скляними чи глухими, які підвищують енергоефективність роботи техніки. Місткість переважної кількості моделей не перевищує 70 л, проте такого об’єму достатньо, щоб розмістити значну кількість напоїв у пляшках чи вже розлитих по чарках.  

 

Барний міні-морозильник

 

Застосування барних міні-морозильників сприяє значній економії електроенергії. Потужність пристроїв не перевищує 60 Вт. Вага агрегатів приблизно 40-50 кг, що дозволяє використовувати апарати для обладнання барних станцій.

Дверцята мають автоматичний доводчик, що дозволяє бармену максимально швидко обслуговувати клієнтів, не витрачаючи багато часу на закриття морозилки. Завдяки внутрішньому освітленню, усі товари, що викладені на полицях, мають привабливий вигляд.

 

Міні-морозилка для horeca

 

Холодильне обладнання для horeca відрізняється стильним лаконічним дизайном. Міні-морозильники при зовнішніх, досить компактних, габаритах вміщують великий обсяг бутельованої продукції, що можливо завдяки продуманій ергономічній конструкції та раціональному розподілу внутрішнього простору камери. Компанія Resto Prof пропонує якісні та високотехнологічні моделі міні-морозилок, які відповідають усім вимогам та стандартам horeca. Добротне устаткування допоможе підвищити рівень продаж та товарообігу в барах, ресторанах та інших закладах.