Кошик
29 отзыва
+380
96
149-94-24
+380
93
373-08-68
+380
66
424-32-99
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Льодогенератори

Виробництво льоду в промислових обсягах можливе при використанні льодогенератора. Така кількість замороженого продукту необхідна в різноманітних галузях торгового, готельного та ресторанного бізнесу. Принцип роботи обладнання полягає в створенні кристалів замороженої рідини за допомогою помпи та випарника. Потім, під впливом потоків теплого повітря, кубики та гранули відокремлюються від форми, та транспортуються у зберігательний бункер апарата.

Питна вода чи інша рідина використовується у заливних апаратах для виробництва льоду. Стаціонарного типу льодогенератори використовують воду з централізованих магістралей постачання. Моделі додатково мають фільтри очищення та пом’якшування, що сприяють кращій якості утвореного льоду та збереженню внутрішніх комунікацій апаратів від накипу та руйнування.

 

Промислові апарати для виробництва льоду

 

Потужність промислових апаратів для виробництва льоду становить 12-150 кг за добу. Секція для зберігання має датчики рівня, завдяки яким льодогенератор автоматично запускає новий цикл виробництва, коли виймається певна кількість замороженого продукту.

Апарати з повітряним охолодженням можуть використовуватися у приміщеннях з температурою не вище +35°C. До того ж, треба потурбуватися про гарну вентиляцію біля приладу. Для таких пристроїв також характерне економне споживання води. Льодогенератори з водяним охолодженням на 10% менше витрачають електроенергії, проте значно більше витрачають води. Це ідеальні агрегати для складних умов праці, в приміщеннях з високою вологістю та температурою.

 

Льодогенератори для бару

 

Переважна більшість моделей апаратів допускають виробництво льоду різної форми. Найбільш популярними є такі крижані вироби:

• гранули для салат-барів, відділів свіжої риби та м’яса (довго утримують холод);
• «луска» для зберігання морепродуктів, у тому числі креветок, крабових паличок;
• «пальчики» для швидкого охолодження напоїв;
• кубики для коктейлів (повільно тануть).

Промислове обладнання відомих світових виробників допоможе досягнути значних результатів у торговому та готельно-ресторанному бізнесах. Льодогенератори та апарати для виробництва льоду в асортименті представлені в інтернет-магазині компанії Resto Prof. Помірні ціни та уважний сервіс.

1 2
1 2