Кошик
22 відгуки
+380
96
149-94-24
+380
93
373-08-68
+380
66
424-32-99
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Печі для піци

Піца вже давно перейшла з святкових страв у повсякденні, за свій смак і незвичність. Вона може посперечатися з будь-якою стравою нашої кухні, а готувати її вміє практично кожен.

Видів піци існує безліч, тому в піцеріях відвідувачам буває дуже складно зробити вибір.

Справжня італійська піца готується вручну . М'ясна, рибна, кефірна, солодка, вегетаріанська ― це всі види італійської піци.

Піци розрізняються набором інгредієнтів. Для приготування піци найчастіше беруть сир, ковбасу, помідори, оливки, ананаси, печериці, болгарський перець, цибуля. Для піци з морепродуктів підходить: креветки, лосось, анчоуси, крабові палички, «морський коктейль», морська капуста, тунець.

Справжні кухарі знають, що звичайна духова або мікрохвильова піч підходить для приготування піци тільки в домашніх умовах. Зрозуміло, для піцерії цього недостатньо, так як приготування справжньої піци вимагає професійного обладнання. При організації такого закладу, як піцерія, важливим кроком є ​​вибір печі для піци.

Існує їх кілька різновидів, що підходять для різного типу приміщення і масштабу виробництва.​

Закінчення див.внизу.

1 2 3
1 2 3

 Види італійської піци відрізняються також приготуванням тіста для них. Начинку для піци можна придумати будь-яку, але тісто має бути приготоване на вищому рівні. Основа піци повинна вийти тоненькою, хрусткою і м'якою, так, щоб коржик піци що не переламується навпіл при складанні в рулет.

Види тіста для піци:

·        Для листкового тіста беруть яєчний жовток, пшеничне борошно, вершкове масло або маргарин, оцет, сіль і воду.

·        Для приготування солодкого тіста ― яйця, молоко, борошно, соду і сметану.

·        Для приготування кислого тіста всі необхідні компоненти потрібно покласти в тепле місце, щоб при замісі тесту було гарне бродіння. Для кислого тіста вам знадобляться: дріжджі, тепла вода, закваска, молоко, цукор.

Тісто після замісу викладають в різні форми, а перед приміщенням в духовку потрібно, щоб воно трохи постояло і піднялося. Перед закінченням випічки тісто можна трохи змастити водою, так у нього буде блискучий вигляд. Піцу випікають при середній температурі, тому що якщо випекти її при високій, вона відразу стане опадати після вилучення з духовки.

Інтернет- магазин КаРеГоТЕХ з радістю допоможе Вам в виборі оптимального набору техніки для вашого закладу.

  • Конвеєрні печі для піци.

 Суть процесу приготування полягає в русі піци через піч, за допомогою конвеєра. Завдяки Тенам, страва готується за той час, який воно знаходиться на конвеєрі. Таким чином, на іншому його кінці через 5 хвилин опиниться готова піца. Головна перевага конвеєрної печі для піци в тому, що ймовірність підгоряння або недопеканія практично відсутня.

  • Подові печі.

 Мабуть, найпоширеніші серед підприємств громадського харчування, оскільки дозволяють виробникам заощаджувати час на приготуванні піци, робочу площу і ресурси. Робота подової  печі для піци полягає у випічці страви на керамічній плиті, розташованої під камерою. Готовність піци настає через 5 хвилин, але покладатися на автоматику не варто, за ступенем готовності краще стежити самостійно. Існує кілька різновидів таких печей, в залежності від кількості ярусів в них.

  • Печі для піци на дровах.

Цей спосіб приготування піци вважається найдавнішим. Адже спочатку цю страву готувалося виключно в дров'яній печі. В даний час зміст такої печі досить проблематично і непрактично, її наявність вимагає установки спеціальної системи вентиляції, а також дозволів багатьох інстанцій. Якщо господаря закладу не лякає подібна тяганина, то процес приготування піци стане справжнім поданням для гостей, а ароматний дим додасть страві незабутній смак.

На жаль, не кожен заклад може похвалитися смачною піцою, тому до вибору печі для піци варто поставитися серйозно.Витрати на її придбання та обслуговування обов'язково окупляться, адже відвідувачі ще не раз повернуться туди, де смачно годують.