Кошик
29 отзыва
+380
96
149-94-24
+380
93
373-08-68
+380
66
424-32-99
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Пароконвекційні печі

Раді вітати вас в Інтернет-магазині КаРеГоТЕХ!

Сказати, що громадське харчування ― це легкі гроші, не прийде в голову, мабуть, жодному з гравців на ринку. Сервіс взагалі вимагає особливої ​​педантичності у веденні справ, але індустрія харчування поза домом ― розмова особлива. Тут передумовою фінансової катастрофи може стати будь-яка дрібниця. Навіть якщо ваш шеф-кухар трудився в ресторані з мішленовськими зірками, інтер'єр розробив відомий дизайнер, а на старовинному роялі грає випускник стокгольмської консерваторії, ― похмурий і неохайний вигляд хостес може віднадити навіть саму недосвідчену публіку.

Але сьогодні ми поговоримо про технічні досягнення на кухні, залишивши проблеми маркетингу для іншої рубрики.

Закінчення теми див. внизу.

1 2 ... 4
1 2 ... 4

Існуюча тенденція до скорочення підсобних приміщень та розширення гостьового залу дала поживу для розуму провідним виробникам професійного кухонного обладнання. Логіка проста і зрозуміла: більше посадочних місць, більше потік відвідувачів, більше виручка. Але як зберегти якість обслуговування і харчування, скоротивши персонал і площу кухні? І при цьому ще й збільшити швидкість обслуговування? І чи правда, що пароконвектомат ― це вирішення всіх цих проблем? На ці питання ми постаралися собі відповісти, досліджуючи можливості пароконвектомата.

Робота пароконвектомата  нагадує старовинний цирковий атракціон «людина-оркестр». Точніше, піч-кухня. Бо пароконвектомат  може одночасно готувати і м'ясо, і рибу, і навіть печиво на нижньому деку. Головне, щоб температурні режими конкретних страв були близькі один до другого .При цьому не треба побоюватися, що капуста, наприклад, пропахне рибою. Сам принцип роботи цієї машини не дозволить запахів настільки різних продуктів утворити неапетитну суміш. При обробці в пароконвектоматі тканини риби, овочів або м'яса не дають значних випарів, крім того, конвекція не дасть змішатися навіть їх допустимого мінімуму. Так що, у кожної страви залишиться саме свій аромат. Крім того, зберігається волога працює як компенсуючий фактор: вихідний продукт, проходячи обробку і стаючи готовою стравою, майже не втрачає у вазі і об'ємі, тобто уварюється мінімально. Словом, пароконвектомат ― вельми дбайливий кухар: Для порівняння: у звичайному режимі, на сковорідці м'ясо уварюється приблизно на 30- 40 відсотків. На графіку представлений витрата продуктів, електроенергії, води і площ при різних способах обробки.

Економія у всьому! Вартість обладнання з лишком  окупиться економією ресурсів і зменшенням персоналу.

Ще одна перевага пароконвектомата ― страва, готуючись в пароконвектоматі, що не всихає, що не зневоднюється, не втрачає корисних властивостей. Продукти готуються практично у власному соку. Тим, хто володіє побутової пароваркою, нюанси цієї технології будуть більш зрозумілі. Але пароварка ― зовсім не домашній аналог пароконвектомата . Інженерна ідеологія пароконвектомата ширша: у ньому режим приготування на пару поєднується з режимом сухої конвекції. Користувачеві парконвектомата можна вибирати будь які з трьох режимів ―  окремо пар (як в пароварочних машинах), або конвекцію (як в духовій шафі), або поєднаний режим ― пароконвекцію. Зрозуміло, пароварка і пароконвектомат істотно розрізняються своїми можливостями. Пароварка не може одночасно видати на стіл кілька різнотипних страв. За один сеанс їй під силу щось одне ― або м'ясо, або овочі, або риба.

У пароконвектоматів є ще величезний плюс. Режим регенерації - справжній порятунок при обслуговуванні бенкету, весілля або будь-якого іншого торжества, на якому потрібно протягом короткого проміжку часу видати страви на всі посадочні місця. Зазвичай це відбувається чергами: перша партія гостей вже поїла і танцює, друга ще голодна. Пароконвектомат ж дозволяє уникнути настільки громіздкої схеми. Продукти готуються, охолоджуються, проходять порційне сервірування, а потім проходять процес регенерації перед безпосередньою подачею на стіл. Дуже зручно і більше 100 порцій одночасно.

У останніх модифікацій пароконвектоматв є самодіагностика і додаткові технологічні режими: режим м'якого пару для делікатесних страв (наприклад, для морепродуктів), режим форсованого пара, кілька режимів регенерації, в яких відбувається доготування і відновлення попередньо приготованих страв, система самоочищення і т.д.

Автоматичне регулювання вологості ― елітна опція.

Контроль температури за допомогою спеціального термо-щупа .

 Навіть у невеликому кафе пароконвектомат не займе багато місця. Ховати пароконвектомат в підсобному приміщенні необов'язково: виглядають машини естетично, а їх тепловий викид невеликий.Але зазвичай ці апарати встановлюють під стандартний витяжний зонт. Програмувати пароконвектомат не складніше, ніж мікрохвильову піч або домашню пральну машину.

Пароконвектомат ― це своєрідний електричний шеф-кухар. Зрозуміло, живого кухаря він з кухні не  витіснить. Але значення горезвісного людського чинника пароконвектомат зменшує вагомо. Приготувати з його допомогою смачну, гурманської якості страву зможе і «хорошист» кулінарного технікуму.

Словом, пароконвектомат ― ідеальний варіант там, де потрібно поєднати великі обороти, оперативність, привабливий смак і доступну ціну.