Корзина
73 отзыва
+380961499424
+380961499424
+380664243299
УкраинаЛьвовская областьЛьвоввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Оставить отзывНаличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
Производители
  • 44
  • 42
  • 42
  • 23
  • 22
  • 21
  • 15
  • 6
  • 5
  • 5
  • 4
  • 4
  • 3
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Показать всеСвернуть

Тістоміси

Тістоміс-незамінний помічник!!!

Тістомісильна  машина розроблена для полегшення процесу якісного замісу тіста. Процес замішування тіста до однорідної маси в тістомісильній машині повністю автоматизований. Виробництво тіста  в тістомісі дуже просте : інгредієнти  завантажуються в діжу і включається відповідна програма. Є можливість додавання додаткових інгредієнтів.

Залежно від конструкції тістоміса, додавання здійснюється через захисну решітку без зупинки машини або через кришку після повної її зупинки.

Існують тістоміси декількох видів:

Тістоміс з фіксованою діжею ― оснащується двома моторами і двома таймерами. Для обертання діжі використовується реверсионной двигун. Призначені для замішування різних видів тіста з низьким вмістом рідини і високим вмістом клейковини.

Тістоміс з подкатною діжею . Оснащується автоматичним підйомником і фіксатором діжі. Мають три мотора, два таймера і реверсиний двигун.

Тістоміс з перекиданням призначений для інтенсивного замішування тіста.

Тістоміс промисловий ― використовується на хлібозаводах, де за короткий проміжок часу потрібно зробити великий заміс тіста. Як правило ці машини повністю автоматизовані і комплектуються комп'ютерами, що дозволяє задати змінну програму і значно зменшити витрати на людську працю.

Тістомісильники умовно діляться на апарати для замісу дріжджового тіста та апарати для замісу крутого тіста. У конструкцію тістоміса входять : місильний орган ― довгий спіральний гак, діжа і приводний механізм. Усі складові частини тістомісильної  машини, які стикаються безпосередньо з тістом, виготовляються з харчової нержавіючої сталі. Залежно від обсягу діжі обсяг замішуваного  тіста за один цикл коливається від 5 до 200 кілограм. На сьогоднішній день розвиток тістомісильного обладнання дозволяє розрізняти всі особливості структури тістової маси. У зв'язку з цим регулювання процесу замішування тіста повністю контролюється на всіх етапах, що суттєво впливає на якість замісу і якість готових хлібобулочних виробів. 

У інтернет магазині КаРеГоТЕХ ми зрадістю підберемо для вас потрібний вид тістоміса.

На сайті представлена тільки частина повного асортименту обладнання.

Будемо раді співпраці!

1 2 ... 12
1 2 ... 12