Кошик
29 відгуків
+380961499424
+380664243299
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Тістоміси

Тістоміс-незамінний помічник!!!

Тістомісильна  машина розроблена для полегшення процесу якісного замісу тіста. Процес замішування тіста до однорідної маси в тістомісильній машині повністю автоматизований. Виробництво тіста  в тістомісі дуже просте : інгредієнти  завантажуються в діжу і включається відповідна програма. Є можливість додавання додаткових інгредієнтів.

Залежно від конструкції тістоміса, додавання здійснюється через захисну решітку без зупинки машини або через кришку після повної її зупинки.

Існують тістоміси декількох видів:

Тістоміс з фіксованою діжею ― оснащується двома моторами і двома таймерами. Для обертання діжі використовується реверсионной двигун. Призначені для замішування різних видів тіста з низьким вмістом рідини і високим вмістом клейковини.

Тістоміс з подкатною діжею . Оснащується автоматичним підйомником і фіксатором діжі. Мають три мотора, два таймера і реверсиний двигун.

Тістоміс з перекиданням призначений для інтенсивного замішування тіста.

Тістоміс промисловий ― використовується на хлібозаводах, де за короткий проміжок часу потрібно зробити великий заміс тіста. Як правило ці машини повністю автоматизовані і комплектуються комп'ютерами, що дозволяє задати змінну програму і значно зменшити витрати на людську працю.

Тістомісильники умовно діляться на апарати для замісу дріжджового тіста та апарати для замісу крутого тіста. У конструкцію тістоміса входять : місильний орган ― довгий спіральний гак, діжа і приводний механізм. Усі складові частини тістомісильної  машини, які стикаються безпосередньо з тістом, виготовляються з харчової нержавіючої сталі. Залежно від обсягу діжі обсяг замішуваного  тіста за один цикл коливається від 5 до 200 кілограм. На сьогоднішній день розвиток тістомісильного обладнання дозволяє розрізняти всі особливості структури тістової маси. У зв'язку з цим регулювання процесу замішування тіста повністю контролюється на всіх етапах, що суттєво впливає на якість замісу і якість готових хлібобулочних виробів. 

У інтернет магазині КаРеГоТЕХ ми зрадістю підберемо для вас потрібний вид тістоміса.

На сайті представлена тільки частина повного асортименту обладнання.

Будемо раді співпраці!

1 2 ... 4
1 2 ... 4