Кошик
35 відгуків
+380961499424
+380664243299
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Грилі Контактні

Одними з найбільш популярних серед рестораторів і професійних кухарів є контактні грилі від виробників Hendi, Sirman, Pimak. Вони дуже зручні у користуванні й гарантують швидке і якісне приготування їжі. Особлива рифлена поверхня (вона може бути виконана з якісного чавуну зі склокерамічною поверхнею) забезпечує глибоке смаження, тож ваша страва точно буде смачною і поживною. У нас є великий вибір моделей різних розмірів, тож ви можете підібрати для себе обладнання залежно від ваших потреб.

 

Контактні грилі від Hendi, Sirman, Pimak

 

Hendi, Sirman та Pimak — одні з найкращих світових виробників контактних грилів. Вони використовують новітні технології і забезпечують якнайкращий результат. Окрім того, така техніка доволі універсальна, ви можете використовувати її для приготування будь-якого сорту м'яса, риби, овочів, тостів з начинкою, сендвічів, доготування стейків. Робочі поверхні уже пройшли спеціальні захисні обробки, тож будуть служити вам довгі роки без будь-яких збоїв і поломок. Важливо зазначити, що наші моделі повністю відповідають усім санітарно-гігієнічним нормам.

 

Асортимент контактних грилів

 

Контактні грилі від Hendi, Sirman, Pimak — це ідеальне поєднання першокласної якості й низьких і демократичних цін. Вони мають високу теплопровідність, тож тепло до продукту харчування надходить максимально швидко й ефективно. Також зазначимо, що плиту ви можете відрегулювати залежно від розмірів і товщини продукту, який ви збираєтесь приготувати. Більшість моделей оснащені спеціальним індикатором нагріву, щоб ви могли слідкувати за процесом приготування їжі. Обладнання легко чиститься, тож вам не доведеться проводити довгі години за очищенням робочої поверхні.

1 2 3
1 2 3