Кошик
22 відгуки
+380
96
149-94-24
+380
93
373-08-68
+380
66
424-32-99
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Виробники
Показати всеЗгорнути

Грилі

Апетитні та ароматні страви на грилі здобули величезну популярність серед поціновувачів смачної їжі у всьому світі. У цьому каталозі представлений широкий вибір різноманітних моделей: контактні, роликові, лавові та вапо-грилі. Усі вони характеризуються найвищою якістю, надійністю та практичністю у застосуванні. В наявності є моделі різних розмірів та форм, тож ви можете підібрати для себе модель, що найбільше відповідає вашим вимогам. Потужні й ефективні, вони допоможуть вам швидко й без зайвих зусиль приготувати смачні овочі, м’ясо, рибу або сандвічі.

 

Роликові, контактні, лавові та вапо-грилі

 

Ми ручаємося за якість представлених роликових, контактних, лавових та вапо-грилів і з задоволенням надамо вам гарантію якості для усіх моделей. Наші грилі можуть працювати при різних температурних режимах, залежно від бажаного результату — від +50 до +300 градусів за Цельсієм. Окрім того, вони оснащені спеціальними висувними шухлядками для збору жиру. Таким чином, їжа виходить смачною і здоровою, а зайвий жир лишається на грилі,  а не на тарілці. Виконані з перевіреної нержавіючої сталі, наші моделі уже довели, що будуть працювати довгий час навіть при інтенсивному використанні.

 

Якісні та прості у використанні грилі

 

Ще одним безсумнівним плюсом наших роликових, контактних, лавових та вапо-грилів є зручність у використанні. Ви з легкістю опануєте основи роботи з такими моделями. Окрім того, усі грилі гарантують швидкість приготування. Таким чином, вашим клієнтам не потрібно буде довго чекати на замовлену страву, вони отримають її уже за кілька хвилин. В наявності є одинарні і подвійні моделі — залежно від об’ємів роботи.

1 2 ... 4
1 2 ... 4