Кошик
29 отзыва
+380
96
149-94-24
+380
93
373-08-68
+380
66
424-32-99
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

М`ясопереробне обладнання

Організація м’ясопереробного підприємства — це завжди вигідна інвестиція, яка може окупитися вже в перші декілька місяців функціонування виробництва. Запорукою високої якості продукції, а відповідно, стабільного прибутку, є обладнання. Мінімальним устаткуванням, яке необхідне для цього різновиду підприємницької діяльності є фаршемішалки, ковбасні шприци, гастрономічні пили, кутери та порційні пристрої.  

 

Фаршемішалки та шприци ковбасні

 

Ковбасні шприци мають попит не тільки на великих м’ясопереробних підприємствах, а й у закладах громадського харчування для страв власного виробництва. Обладнання вирізняється зручним способом застосування: за допомогою натуральних або штучних оболонок безформний фарш перетворюється у різні види ковбасної продукції.

Фаршемішалки також є незамінними на будь-якому м’ясопереробному підприємстві чи в закладі громадського харчування. За допомогою устаткування, можливо за декілька хвилин замішування перетворити набір інгредієнтів в однорідну за консистенцією суміш. Фаршемішалки використовуються також для обробки рибного фаршу, овочевих міксів.

 

Обладнання для м’ясопереробних підприємств

 

Компанія Resto Prof пропонує краще м’ясопереробне обладнання, яке допоможе максимально автоматизувати лінію виробництва. Фаршемішалки, шприци ковбасні та інші види устаткування є електричними, тому працівники підприємства не докладатимуть значних фізичних зусиль. Для керування апаратами достатньо пройти елементарний інструктаж — додаткового навчання не потрібно. Професійне високотехнологічне обладнання допоможе в короткий термін заробити гарну репутацію виробника та вийти на стабільно високі показники прибутку.

1 2
1 2