Продавец "RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів развивает свой бизнес на Prom.ua 7 лет.
Знак PRO означает, что продавец пользуется одним из платных пакетов услуг Prom.ua с расширенными функциональными возможностями.
Сравнить возможности действующих пакетов
Корзина
75 отзывов
+380961499424
+380961499424
+380664243299
УкраинаЛьвовская областьЛьвоввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Оставить отзывНаличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
Производители
  • 48
  • 17
  • 16
  • 15
  • 9
  • 9
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1

Вітрини та салат-бари

1 2 ... 6
1 2 ... 6

Вибір обладнання для бізнесу є одним із найважливіших завдань для підприємця.

Не є винятком і сфера громадського харчування та торгівля продовольчими товар

ами.

Мова піде про вибір холодильного обладнання,а саме вітрин для демонстрації та продажу продукції.

Цей вид обланання включає в себе наступні підгрупи:

   
  1. -Кондитерські вітрини
  2. -Вітрини холодильні стаціонарні
  3. -Вітрини теплові
  4. -Вітрини нейтральні
  5. -Суші-кейси та салат-бари
  6. -Вітрини для морозива

 

 

 

Всі холодильні установки мають певні характеристики,які відрізняються між собою багатьма параметрами і визначають яку продукцію краще зберігати в тій чи іншій моделі вітрини. Щоб купити потрібну вітрину необхідно врахувати наступні показники:

1.    Температурний режим ― визначає, при якій температурі зберігатимуться товари. Середньотемпературні агрегати працюють  від +1 до +7°C, підходять для широкого переліку  товарів від незаморожених м'ясних до молочних виробів. Низькотемпературні ― (0...-6°C, 0...-18°C) відповідно використовуються для заморожених продуктів та напівфабрикатів. Комбіновані вітрини -6 ... +6°C, підходять для зберігання практично всієї наявної продукції. Кондитерські вітрини призначені спеціально для кондитерських виробів, які зберігаються в температурних умовах +1...+15°C.

2.    Тип охолодження: статичний-  природна  циркуляція повітря; динамічний ― повітря поширюється за допомогою вентилятора, що сприяє швидшому охолодженню продуктів.

3.    Тип скла: гнуте, пряме.

4.    Розміри. Варіюється залежно від об’ємів товару і потреб приміщення.

У нашому інтернет-магазині є широкий спектр вітрин для закладів громадського харчування та продуктових магазинів від світових фірм-виробників за найнижчими цінами.

Ми з радістю надамо Вам консультації в виборі обладнання для оптимального функціонування вашого бізнесу.