Кошик
24 відгуки
+380
96
149-94-24
+380
93
373-08-68
+380
66
424-32-99
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Механічне обладнання для кухні

1 2 ... 17
1 2 ... 17

Механічне обладнання - швидко, зручно, економно!

Для того, щоб збільшити продуктивність, скоротити обсяги використання ручної праці, мінімізувати витрати сировини і економно витрачати електроенергію, в ресторанах, кафе та інших закладах громадського харчування необхідно використовувати сучасне механічне та електромеханічне обладнання.

Як правило, це обладнання для ресторанів, барів, кафе, піцерій виконує функцію попередньої обробки, або нарізки продукту з якого, потім виготовляється повноцінна страва, або ж цей продукт додають як необхідний інгредієнт.

Представлене в нашому каталозі, механічне обладнання поділяється на групи залежно від їх функціонального призначення:

1. Група устаткування, до якого відносяться спеціальні машини для очищення картоплі, овочів, риби: картоплечистка, рибочистка.

2. Обладнання, призначене для подрібнення або нарізки продуктів. Сюди відносяться м'ясорубки, слайсери, хліборізки і овочерізкикуттери, терки.

3. Для отримання однорідної маси використовуються тістоміси, різного роду міксери, блендери, і ще цілий ряд спеціальних машин.

4. Формувальне. Найчастіше використовується при роботі з тістом. Для додання продукції певних форм використовуються преси для піци і тісторозкаточні машини, тістоділителі, тістоокруглювачі і багато іншого.

5. Кухонна машина - це окремий вид обладнання, який представляє з себе універсальну систему зі змінними насадками, призначеними для виконання різних функцій.

6. Крім того, існує ще ряд обладнання різного призначення, яке за своєю функціональністю не може бути включене в перелічені групи. Однак, воно також є необхідним для повноцінної роботи кухні в закладах громадського харчування: соковижималки, кухонні та барні комбайни, льодокришителі, терки та інше.