Кошик
31 відгук
+380961499424
+380664243299
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Холодильне обладнання

Якісна холодильна техніка є необхідним обладнанням для користування у побуті, а також в закладах громадського харчування, магазинах, супермаркетах, на виробництві. Продукція відомих європейських та американських виробників відрізняється першокласним технічним оснащенням для зберігання та заморожування їжі.

Холодильні ларі, столи, шафи повністю відповідають вимогам професійної торговельної чи виробничої діяльності. Конструкція та дизайн обладнання дозволяє його якомога компактніше та раціональніше розташувати в приміщенні, створивши комфортні умови для працівників закладу. Суттєвою перевагою також є використання енергоефективних технологій, дякуючи яким холодильна техніка працює на повну потужність, споживаючи мінімальну кількість електроенергії.

 

Холодильні шафи та ларі

 

Вигідним обладнанням для закладів торгівлі та харчування є холодильні шафи. Багатофункціональна техніка має декілька режимів охолодження, заморожування. Моделі зі скляними дверцятами вигідно задемонструють вміст шафи та ларя. Це ідеальне рішення для залів кафе, ресторанів, бістро. Вертикальну конструкцію можна без проблем розмістити навіть в невеликих за площею приміщеннях.

Враховуючи різноманітні потреби виробників та реалізаторів, а також специфічні властивості продуктів харчування, використовуються такі види холодильних шаф:

• універсальні, з температурою від -6 до +6 °С;
• середньотемпературні від 0 до +8 °C;
• низькотемпературні -30 до 0 °С.

Для товарів, які потребують низьких температур зберігання, також використовуються морозильні ларі. Моделі з глухою кришкою ідеально підійдуть для складів, підсобних приміщень, зі скляною — для торговельних залів. Переважна більшість моделей вироблені з оцинкованої сталі, матеріалом обрамлення є алюміній. Стандартний температурний  максимум сягає -30 °С, але є також морозильні шафи з екстремальним режимом заморожування -45 °С.

 

Холодильні столи та обладнання для HoReCa

 

Зручним обладнанням закладів харчування є холодильні столи. Робоча поверхня, об’єднана з морозильними та охолоджувальними камерами, дозволяє пришвидшити виробничий процес. Багато різноманітних ємностей та секцій допомагають дотримуватись правил товарного сусідства.

Для закладів HoReCa компанія Resto Prof також пропонує шафи для вина, міні-холодильники, апарати шокового заморожування. Високоякісне професійне обладнання допоможе налагодити стабільний виробничий процес, а також досягти високої економічної привабливості підприємницької діяльності.

1 2 ... 56
1 2 ... 56

Професійне холодильне обладнання є важливим елементом оснащення будь-якого закладу громадського харчування чи торгівлі. Без нього не може обійтися жодне підприємство, яке має справу з продуктами, які потребують замороження або зберігання при низькій температурі. Професійне холодильне обладнання допоможе зберегти якість продуктів .

Ми пропонуємо широкий вибір холодильного обладнання:

холодильні шафи,

морозильні шафи,

холодильні столи (у тому числі спеціалізовані, для піцерій),

ларі (скрині),

холодильні шафи для вина,

міні-холодильники, міні-морозильники,

льодогенератори,

фризери (апарати для виготовлення морозива).

Перед тим як купити холодильне обладнання, необхідно з'ясувати для яких воно цілей воно буде використовуватися. Потрібно враховувати, що кожне з них має свої розміри, температурний режим і конструкцію.

Звертайтесь, ми допоможемо Вам підібрати правильне холодильне обладнання!