Кошик
29 відгуків
+380961499424
+380664243299
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Професійне обладнання для ресторану – запорука успіху власної справи

Професійне обладнання для ресторану – запорука успіху власної справи

 

Професійне обладнання для ресторану – це один з основних факторів швидкої та якісної роботи закладу. Сюди відносяться агрегати теплової та холодової обробки, а ще машини для миття посуду і обладнання для пральні.

Вибір устаткування вимагає врахування багатьох факторів для максимально ефективної роботи. Обладнання слід обирати залежно від розмірів закладу, кількості гостей та специфіки меню.

Якість та функціональність обладнання теплової обробки має пряме відношення до кінцевого смаку та вигляду готових страв та напоїв. Багато популярних страв вимагають наявність спеціального обладнання, такого як печі, грилі, духові шафи.

Плита – це центр кожної кухні, її серце і осередок найактивнішої роботи. При її виборі слід враховувати економність в плані електроспоживання та функціональність. Фактори, за якими можна визначити правильну плиту – це швидкість нагрівання конфорок, варіації режимів нагрівання, форма конфорок.

Жарові поверхні потрібні для приготування стейків та порційних шматків м'яса, вони бувають з рифленою або гладкою поверхнею. При виборі цього обладнання слід, в першу чергу, керуватись специфікою меню закладу.

Не менш важливим є правильний вибір холодильного обладнання. Збереження якості та й взагалі придатності до вжитку свіжих продуктів та готових страв повністю залежить від правильного режиму зберігання.

Продукти повинні зберігатися в спеціально обладнаних агрегатах, інакше їхня якість буде викликати сумнів у відвідувачів. Залежно від специфіки закладу, можливе використання холодових вітрин, наприклад, для зберігання десертів в торговій залі.

При виборі будь-якого обладнання для професійної кухні головним критерієм залишається міцність та довговічність.

Найкращим матеріалом для теплового обладнання є нержавіюча сталь, а для поверхонь смаження - нержавіюча сталь або чавун необхідної товщини.

Щоб в майбутньому уникнути поломки устаткування, ознайомтесь із специфікою кожного агрегату, правилами його експлуатації та догляду. Від використання миючих засобів не повинні виникати плями та іржа!

Якісне обладнання прискорить процес приготування страв, а отже і роботу самого закладу. Ми пропонуємо широкий асортимент надійних агрегатів для закладів громадського харчування. В нашому-інтернет-магазині Ви можете придбати агрегати вітчизняного виробництва, а також кращих світових виробників.

Наші консультанти допоможуть Вам обрати оптимальний варіант обладнання. Також у нас існує гнучка система знижок, а доставка замовлення по Україні становить всього 1-2 дні.

Для успіху власної справи обирайте якість!

Попередні статті