Кошик
29 відгуків
+380961499424
+380664243299
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Конвекційні печі для випічки, характеристики та переваги

Конвекційні печі для випічки, характеристики та переваги

Від якості промислового обладнання напряму залежить смак та вигляд готової продукції. Особливо це стосується кондитерських виробів. Конвекційні печі для випічки гарантують рівномірне пропікання та смачну скоринку, саме тому вони користуються популярністю серед кондитерів-професіоналів.

Конвекційні печі працюють за принципом руху потоків гарячого повітря, що нагріваються газовим пальником або електричними ТЕНами. Завдяки вентиляції повітря всередині печі забезпечується швидке випікання та рівномірна температура на всіх ярусах, що виключає пригорання страви.

Перевагою цих печей є висока потужність нагріву, регулювання режиму вентиляції та зручна система керування. За принципом роботи управління печі поділяються на електронні, електромеханічні та механічні.

Механічне (ручне) управління має обмежену кількість функцій, зазвичай це температура нагріву і час випічки. Це робить обладнання більш надійним  і простим в експлуатації, а також забезпечує його низьку вартість.

Електромеханічне обладнання відзначається більшим набором функцій, ніж у попередньої моделі. В цих печей наявні індикатори, що показують стан агрегату. Управління досить просте.

Електронні печі мають сенсорну панель з великою кількістю програм, різних режимів приготування, легке натиснення клавіш.

В багатьох моделях конвекційних печей також є функція зволоження парою. Це дозволяє підтримувати свіжість та соковитість страв під час приготування. Ця функція забезпечується завдяки використанню бойлерної або інженерної системи обладнання.

У бойлерній системі пар утворюється всередині спеціальної ємності, звідти він надходить в робочу камеру печі. Інжекторний спосіб виконує розпилення рідини на нагрівальний елемент в самій камері. Управління утворення пару буває ручне або автоматичне.

Ще одним великим плюсом використання цих пічок є те, що в них добре продумане внутрішнє начиння. В разі поломки ремонт такої печі займає мінімум часу та відзначається простотою, адже всі внутрішні елементи змінні та легкодоступні. Це важливий фактор, адже при активній роботі закладу потрібно швидко повернути обладнання до робочого режиму.

При виборі конвекційної печі для випічки потрібно враховувати її об’єм, розміри, кількість стелажів, діапазон робочої температури, потужність та наявність додаткових функцій.

Опираючись на розміри кухні, специфіку меню та фінансові можливості, можна обрати оптимальний варіант обладнання.

Придбати якісне кухонне обладнання за розумною ціною пропонує наш інтернет-магазин. Консультанти допоможуть Вам правильно обрати конвекційну піч серед широкого асортименту нашої продукції. Каталог товарів представлений великим вибором техніки українського та європейського виробництва.

Більше інформації про конвекційні печі та каталог обладнання дивіться на нашому сайті.