Кошик
29 відгуків
+380961499424
+380664243299
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Тістомісильна машина - основні принципи вибору

Тістомісильна машина - основні принципи вибору
Будь-який комбінат хлібобулочних виробів, який прагне випускати високоякісну продукцію, повинен мати професійне обладнання, яке максимально оптимізує виробничий процес. Тістомісильна машина є необхідною річчю для отримання високоякісного кінцевого продукту. Адже ручним способом не вийде добитися максимально ідеального тіста без грудочок. Тому варто подбати про купівлю цього апарата. Що потрібно знати, вибираючи тістомісильник?

У першу чергу необхідно визначитися з деякими моментами:
- для замісу якого тіста буде використовуватися апарат;
- обсяг бочки;
- технічні показники, які включають в себе можливу наявність швидкостей, вид передачі (ланцюгова або ремінна) та інші параметри.

Сучасна машина тістомісильна має можливість проводити заміси будь-якого виду тіста. Принцип роботи досить простий: у бочку завантажуються необхідні компоненти, після чого апарат можна включати. Процес змішування відбувається на певній швидкості. У процесі роботи можна додавати інгредієнти без зупинки машини.

Необхідно також знати, що тістомісильні машини діляться на деякі види:
за принципом роботибезперервні і періодичні. Перші підійдуть для потужного виробництва, де відбувається постійний заміс тіста на всіх ділянках, внаслідок чого воно виходить безперервним потоком. Періодичні машини краще використовувати для невеликих пекарень;
за видом приготованого тіста: розрізняються машини для приготування тіста густої консистенції з вологістю 30-50%, а також рідких опар і сумішей з відсотком вологи 60-70. Також існують апарати для дріжджовогопісочноголисткового і крутого тіста;
за кількістю швидкостейодно- і двошвидкісні. В останніх перша швидкість зазвичай використовується для перемішування інгредієнтів, а друга - для безпосереднього замісу і утворення однорідної тістової маси;
за зовнішнім виглядом місильного інструментупетлевийспіральнийлопатковий. Найбільш поширеними, однак, є Z-подібні і S-подібні.

Перші використовуються для приготування дуже крутого тіста для вареників, пельменів і чебуреків. При цьому відбувається обертання валів із закріпленими на них Z-подібними лопатями, які обертаються назустріч один одному. S-подібні використовуються для приготування дріжджового, листкового, а також некрутого прісного тіста.

Якщо вам потрібна тістомісильна машина, ціна якої оптимальна, пропонуємо звернутися в компанію «RESTO-Prof». У нас ви можете знайти необхідне обладнання з широкого асортименту, яке відповідає всім сучасним вимогам. Надаємо гарантію від 1 до 3 років. Із нашими тістомісами виробничий процес стане швидшим і ефективнішим.