Кошик
22 відгуки
+380
96
149-94-24
+380
93
373-08-68
+380
66
424-32-99
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул.Промислова 50/52
"RESTO Prof"-комплексне оснащення Магазинів,Кафе,Ресторанів
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Професійні посудомийні машини - що потрібно знати при виборі?

Професійні посудомийні машини - що потрібно знати при виборі?

Професійні посудомийні машини - що потрібно знати при виборі?

Для будь-якого закладу громадського харчування (ресторан, кафе, бар, їдальня) після прийому відвідувачів залишається брудний посуд, який треба мити. Звичайно, можна найняти людину, яка буде вручну це робити, але навряд чи вона впорається з великими обсягами, так і фізично не всі витримають це. Щоб оптимізувати процес, слід купити професійну посудомийну машину. Що потрібно знати при покупці, про це мова піде нижче.

Професійні посудомийні машини здійснюють відразу кілька операцій: за допомогою струменя очищають залишки їжі, проводять миття з використанням миючих розчинів, потім відбувається первинне і вторинне ополіскування. Остання операція виконується гарячою водою. Таке обладнання виготовляється з безпечних для громадського харчування матеріалів. Крім того виключається можливість пошкодження посуду, який буде мати привабливий зовнішній вигляд. Та й питання гігієни тут також враховано - високий рівень гарантований.

Процес миття досить швидкий і становить від 1 до 3 хвилин. При цьому вода і миючі засоби значно менше витрачаються. Висока температура води (+55°С), а також при полосканні (+90°С) сприяють ефективній дезінфекції. Та й в кінцевому підсумку ви отримуєте сухий посуд без розводів, який не треба витирати.

Які існують види цього обладнання?
- Фронтальні посудомийні машини - це компактні пристрої, які можна заховати під робочою поверхнею або навіть за барною стійкою;
- купольні посудомийні машини - є найбільш популярним видом і розраховані на заклади до сотні відвідувачів. Вони є відносно компактними і можуть мити достатню кількість посуду, включаючи габаритну, наприклад підноси, котли. У разі додаткової комплектації столиками, можливо оптимізувати процес;
- тунельні (конвеєрні) - є обладнанням безперервного процесу. Цей вид підійде для великих столових або фабрик. Вони обладнані транспортером, який направляє посуд на мийку, де процес відбувається поетапно: первинне ополіскування, попереднє миття, інтенсивна мийка, сушка. На виході виходить чистий і сухий посуд.

Також при покупці слід враховувати такі фактори:
- продуктивність - можлива кількість посуду, який буде митися протягом певного відрізка часу, а також інтенсивність роботи;
- параметри приміщення, в якому буде розміщуватися посуд;
- режим роботи - з якою частотою буде працювати посудомийна машина.

Якщо ви задаєтеся питанням, як вибрати посудомийну машину для ресторану або бару, пропонуємо звернутися в нашу компанію. Ми вам допоможемо підібрати відповідне обладнання, здійснити пуско-налагоджувальні роботи. Переконайтеся, що з нами співпрацювати вигідно!